Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjéket a cukorral és a sóval kemény habbá verjük, majd a lisztet, a sütőport és a kókuszreszeléket hozzákeverjük. Kb. 27 x 35 cm-es tepsibe sütőpapírt teszünk, beleöntjük a tésztát, és 180 fokon 20 percig sütjük.
A krémhez a tojássárgákat a tejjel, a cukorral, a mandulaaromával és a pudingporral, valamint az őrölt mandulával összekeverjük, és összefőzzük. Ha kihűlt, akkor a margarinnal és a zselatin fix-szel robotgép segítségével kikeverjük, rákenjük a tészta tetejére, és megszórjuk a kókuszreszelékkel, őrölt mandulával.
Hűtőben dermesztjük, majd szeleteljük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre