Elkészítés: A 6 tojás fehérjét 30 dkg kristálycukorral kemény habbá verjük, hozzáadunk 15 dkg kókuszreszeléket és 10 dkg réteslisztet. Kizsírozott, lisztezett tepsibe öntjük, sütőben szárítjuk.
A krémhez 6 tojás sárgáját 10 dkg cukorral, 1 csomag vaníliás pudinggal és 5 dl tejjel kikeverünk, krémmé főzzük. Miután kihűlt, hozzáadunk 20 dkg margarin és 10 dkg porcukorral kikeverve. Ezt a krémet rákenjük a tésztára. Tetejét megszórjuk kókuszreszelékkel, és bekockázzuk. Egy-egy szem mogyoróval vagy mazsolával díszítjük a kockákat.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre