Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Radóci csorba

75 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Allergének
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A zöldségeket nagylyukú reszelőn lereszeljük és kevés olajon megdinszteljük. Az apróra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát kevés olajon megfonnyasztjuk majd hozzáadjuk a felkockázott húst és fehéredésig pirítjuk.
  2. Ezután felöntjük kb 1 , 5 dl vízzel, hozzáadjuk a dinsztelt zöldségeket, sózzuk borsozzuk és készre főzzük.
  3. A tejfölt simára keverjük a tojássárgájával, hozzáadunk pár kanállal a levesből, majd az egészet hozzáöntjük a leveshez és összeforraljuk. Megszórjuk petrezselyemmel és ízlés szerint ízesítjük citromlével és chilivel. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss