Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rácponty V.

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A megtisztított, fej és farok nélküli pontyot kifilézzük, besózzuk, és vékonyra szeletelt füstölt szalonnával megspékeljük.

Római tálba helyezzük a karikákra vágott, héjában főtt burgonyát, melyet ízlés szerint fűszerezünk (só, bors). Erre helyezzük a halat, az előzőleg karikára szeletelt paprikát, paradicsomot, hagymát és egy újabb réteg burgonyát. Tetejét leöntjük a kikevert tejföllel, és 45 percig sütjük, a legvégén fedél nélkül megpirítjuk.

Tálaláshoz zöldpaprika-, paradicsom- és
citromkarikákkal díszíthetjük. használhatunk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss