Rácos rakott hús

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 kg vékony karikára szeletelt burgonya
  • 8 szelet sertéstarja
  • 25 dkg karikára vágott paprika
  • 25 dkg karikára vágott paradicsom
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 dl tejföl
  • 2 evőkanál olaj
  • ételízesítő

Elkészítés

    Elkészítés: A burgonyát kiolajozott tűzálló tálba tesszük, megsózzuk, rászedjük a paradicsomot és a paprikát, majd a tetejére a hagymakarikák kerülnek. A kiklopfolt, sózott hússzeleteket ráborítjuk a tetejére. Kevés vizet öntünk alá.

    Forró sütőbe tesszük, addig sütjük, míg a burgonya meg nem puhul.

    A tetejét tejföllel leöntjük, ezután a sütőben még kissé megpirítjuk.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin