Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ráchús

MME MME
75 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Mélyebb tepsit vagy tűzálló tálat olajjal kikenünk, beletesszük a nyers, karikára vágott burgonyát, megsózzuk. Tetejére rakjuk a karikára vágott zöldpaprikát és paradicsomot, majd lefedjük a vékony karikára szelt vöröshagymával. Ezt is megsózzuk, és törött borssal meghintjük. Végül rárakjuk az enyhén kiveregetett, megsózott hússzeleteket, és közepes hőmérsékletű sütőben lefedve kb. 50 percig sütjük.

Félidőben a hússzeleteket megforgatjuk.

Amikor már minden anyag puhára sült, leöntjük tejföllel, és a sütőbe visszatolva még egyszer átpirítjuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss