Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rá sem ismerni! Brutálisan lefogyott A nevem Earl című sorozat duci színésze

default user icon
MME
A színészt itthon leginkább az Amerikai história X-ből, vagy A nevem Earl című sorozatokból ismerhetjük. Ethan Suplee amióta az eszét tudja, mindig is küzdött a plusz kilókkal, ám most nagyon úgy tűnik, hogy végleg búcsút intett 240 kilós énjének.

A testépítés és a sport az elmúlt években egyre nagyobb szerepet kapott a sztár életében. Gyakrabban mozgott, odafigyelt az étkezésre, ennek köszönhetően pedig több, mint 100 kilótól szabadult meg. Ethan azon túl, hogy lefogyott, szó szerint egy izomkolosszussá vált. A változás annyira durva, hogy ha a ma már szakállas 43 éves színész szembe jönnek velünk az utcán, szinte biztos, hogy nem ismernénk fel. Egy teljesen új karakter lett.

A hízás és a mértéktelen, pontosabban rendszertelen étkezés valamikor ötéves korában kezdődhetett, amikor nagyszülei ráparancsoltak, hogy egyen kevesebbet. Ezzel azonban pont az ellenkezőjét érték el, hiszen Ethan ettől még csak jobban megéhezett. Tízéves korában, amikor már 90 kilót nyomott, édesapja próbálta rábeszélni a fogyókúrára. Egy ideig működött is a dolog, ám a nem túl következetes nevelésnek köszönhetően hamar elillant a gyökeres életmódváltásba vetett hit. Ezután egészen 20 éves koráig még csak meg sem fordult a fejében, hogy ledobja magáról a felesleget.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Travel threw off my rhythm, was good to get after it today. I hope you are after it as well.

Ethan Suplee (@ethansuplee) által megosztott bejegyzés,

Zűrös időszak következett életében, hiszen állandóan csak evett, ráadásul az alkoholnak és a drogoknak sem tudott ellenállni. A fogyni akarás újabb csírája akkor pattant ki a fejében, amikor néhány éve egy repülőn utazott. Akkor már annyira kövér volt, hogy kapott a biztonsági övéhez egy hosszabbítót, hogy be tudja magát csatolni; ám még így sem sikerült neki. Ha repülőre ült, mindig két jegyet vásárolt egymás mellé, hogy kényelmesen elférjen. Nos, ez volt az utolsó csepp a pohárban. 

Az elképesztő akaraterővel rendelkező színész legnagyobb súlya egyébként 240 kiló volt, a legkisebb pedig 100. Most ugyan az izomépítés miatt átlépte a bűvös százas határt, ám még így is csak feleakkora, mint a régen volt.

CSIRKÉS PITE ÉS SAJTOS MAKARÓNI AZ ABSZOLÚT KEDVENC - EZEKET ETTÉK A SZTÁROK AZ OSCAR-GÁLÁN! >>> 

9 VILÁGSZTÁR, AKIKNEK DÖBBENETESEN FURCSA ÉTKEZÉSI SZOKÁSAIK VANNAK >>> 

VIGYÁZZ! EZEK AZ ÉTELEK FELBORÍTJÁK A SZERVEZETED KALCIUM EGYENSÚLYÁT >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss