Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Quinoás-chia magos kenyér (gluténmentes)

default user icon
MME
120 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1.  Éjszakára a quinoát beáztatjuk 6 dl vízbe, a chia magot pedig 3,6 dl vízbe.
  2. Másnap a sütőt előmelegítjük 160 fokra, és egy 25 cm hosszú, szögletes formát kibélelünk sütőpapírral.
  3. A quinoát sűrű szitán lecsepegtetjük, majd tálas mixerben vagy kézi mixerrel összedolgozzuk a megduzzadt chia maggal, 1,25 dl vízzel, az olívaolajjal, a szódabikarbónával, a sóval és a lime-lével kb. 3 perc alatt.
  4. A tésztát a kibélelt formába töltjük, és az előmelegített sütőben sütjük 90 percig.

7 EGYSZERŰ LÉPÉS: ÍGY SÜSS OTTHON ROPOGÓS KENYERET! >>> 

ÍGY LESZ TÖKÉLETES A HÁZI KENYÉR - 6 TIPP + ALAPRECEPT! >>> 

ÍGY LESZ TÖKÉLETES AZ OTTHON KÉSZÜLT KENYÉR >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss