Elkészítés: A megmosott quinoát kétszeres mennyiságű sós vízben kb. 15 perc alatt megfőzzük.
Közben felaprítjuk a hagymát, felkockázzuk a csirkemellet, a színes paprikákat és a paradicsomot.
Kevés olívaolajon a csirkemellet kb. 5 percig pirítjuk, fűszerezzük a zúzott fokhagymával, sóval, kevés fűszerpaprikával, melegen tartjuk.
2 evőkanál vajon megfuttatjuk a hagymát a színes paprikakockákkal együtt, kb. 5 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a quinoát, a felkockázott paradicsomot, összeforgatjuk, majd mehet bele a pirított csirke is. Sózzuk, borsozzuk ízlésünk szerint, és kb. 10 perc alatt összefőzzük.
Végül meghintjük finomra vágott petrezselyemmel, és azonnal tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre