Elkészítés: A tésztához gáztepsiben 6 tojásból lapos piskótát készítek. A tojásokat szétválasztom, a fehérjét kevés cukorral és pici sóval kemény habbá verem, a tojásos sárgáját a többi cukorral, a citromhéjjal és az olvasztott margarinnal szintén jól felverem géppel. Hozzáadom a lisztet és a sütőport, végül beleforgatom a fehérje habját is, és 170 fokra előmelegített sütőben, alufóliával bélelt tepsiben, 10-12 percig sütöm.
Ha kihűlt, 3 felé vágom. Az egyik lapot apró kockákra vágom (2x2 cm-re), ezt fogom bekekeverni a kakaós-kávés masszába.
A töltelékhez egy tálban megolvasztom a margarint, és beleteszem a többi hozzávalót (kakaópor, kávé, fahéj, mandula, mazsola, rumaroma, cukor), felszívja az összes nedvességet.
Az alsó lapot megkenem lekvárral, erre halmozom a tölteléket, ráteszem a fedőlapot, lenyomkodom, és hűtőbe teszem dermedni.
A pudingot 4 dl tejjel és 4 kiskanál cukorral elkészítem, majd beleolvasztom a margarint is. Megkenem vele a süti tetejét és az oldalát is, majd cukorral megszórom.