A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd a sárgáját egyenként hozzáadva kikeverjük. A tészta többi hozzávalóját is belekeverjük, és egy sütőpapírral kibélelt, közepes méretű tepsibe simítjuk. 180 fokon 20-30 perc alatt készre sütjük, tűpróbával ellenőrizzük. Ha langyosra hűlt, konyharuhára borítjuk, és feltekerjük.
A babapiskótát meleg tejbe áztatjuk, hozzáadjuk a töltelék többi hozzávalóját is, és elkeverjük. Ha kihűlt, a piskótára kenjük, és feltekerjük.
A pudingport 1 dl tejjel elkeverjük, az olvasztott margarint a maradék tejjel felforraljuk. Belekeverjük a pudingot és a cukrot, felfőzzük, majd langyosra hűtjük. Bevonjuk vele a piskótát, megszórjuk kókuszreszelékkel, és a hűtőbe tesszük egy éjszakára.