Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső
120 perc
bonyolult
olcsó
8 adag
Hozzávalók
  • A piskótához:
  • 4 db tojás
  • 3 dkg cukor
  • 5 dkg liszt
  • 1 ek víz
  • 1 csomag sütőpor
  • 3 ek kókuszreszelék
  • A töltelékhez:
  • 1 csomag babapiskóta
  • 1 üveg rumaroma
  • tej
  • 10 dkg margarin
  • 2 ek kakaópor (elhagyható)
  • A tetejére:
  • 1 csomag puncspuding
  • 10 dkg margarin
  • 6 dkg cukor
  • 3 dl tej
  • 1 kevés kókuszreszelék

Elkészítés

  1. A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd a sárgáját egyenként hozzáadva kikeverjük. A tészta többi hozzávalóját is belekeverjük, és egy sütőpapírral kibélelt, közepes méretű tepsibe simítjuk. 180 fokon 20-30 perc alatt készre sütjük, tűpróbával ellenőrizzük. Ha langyosra hűlt, konyharuhára borítjuk, és feltekerjük. 
  2. A babapiskótát meleg tejbe áztatjuk, hozzáadjuk a töltelék többi hozzávalóját is, és elkeverjük. Ha kihűlt, a piskótára kenjük, és feltekerjük.
  3. A pudingport 1 dl tejjel elkeverjük, az olvasztott margarint a maradék tejjel felforraljuk. Belekeverjük a pudingot és a cukrot, felfőzzük, majd langyosra hűtjük. Bevonjuk vele a piskótát, megszórjuk kókuszreszelékkel, és a hűtőbe tesszük egy éjszakára.

Ezek is érdekelhetnek

Friss