Elkészítés: A lisztben elmorzsolom a margarint, hozzáadom a sót, a porcukrot, a vaníliás cukrot és a sütőport. Ezután belerakom a tojássárgájákat, és apránként teszem hozzá a tejet, hogy jól összeálljon a tészta. Lehet tej helyett tejfölt is használni. Berakom a hűtőbe legalább 1 órára, de akár 12 órára is lehet. Nyújtás előtt a sütőmet bekapcsolom 185 fokra. Két részletben nyújtom ki, és nagyobb pogácsaszaggatóval korongokat szaggatok, és sütőpapíros tepsiben, szép zsemleszínűre sütöm őket. 8-10 perc alatt megsül egy adag.
A pudingporból és a tejből a porcukorral kemény pudingot főzök, és ha kihűlt, összekeverem a margarinnal. Én botturmixal szoktam, mert elég kemény, és így habos krémet kapok. Miközben keverem, még rumot is adok hozzá, és kostólgatom. Hűtőben jól lehűtöm. A korongokat betöltöm a pudinggal, és tortabevonót olvasztok fel gőz fölött, majd olajat rakok bele, és ezzel díszítem a tetejét. Bármilyen ízű pudinggal meg lehet tölteni. Jó étvágyat kívánok hozzá!