Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Puncskocka II.

MME MME
1 1/5
45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A piskótákat vagy elkészítjük a szokásos módon, vagy készen vásároljuk. Az egyiket nem túl nagy darabokra kockázzuk. A 1,5 dl vizet és a 4 evőkanál cukrot összeforraljuk. Ezt követően összekeverjük a cukros vizet, a rumba áztatott mazsolát, a 3 evőkanál baracklekvárt a felkockázott piskótával. Majd összeállítjuk a süteményt. Kettévágjuk a másik piskótát, az alsó lapot megkenjük baracklekvárral, majd rátesszük a tölteléket, és lefedjük a másik lappal. A tetejét befedjük a puncsbevonóval, melyet a tasakon leírtaknak megfelelően készítünk el. Egy éjszakát állni hagyjuk. Jó étvágyat!

Ezek is érdekelhetnek

Friss