Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pulykás tortilla

60 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1.  A pulykamellfilét megmossuk, szárazra töröljük, és csíkokra vágjuk. Megsózzuk, és meghempergetjük a lisztben, a felvert tojásban, azután pedig az apróra tört kukoricapehellyel elvegyített zsemlemorzsában. A húscsíkokat ropogósra sütjük a felforrósított olajban.
  2. A megmosott paradicsomot és uborkát hajszálvékonyan felkarikázzuk. A tejfölt simára keverjük a megtisztított, átnyomott fokhagymával, valamint egy kevés sóval.
  3. Száraz serpenyőben megmelegítjük a tortillalapokat néhány perc alatt, ezután elrendezzük rajtuk a rántott pulykafalatokat a paradicsom- és uborkakarikákkal együtt, és rájuk kanalazzuk a fokhagymás tejfölt. 
  4. Végül mindet feltekerjük, és meghintjük egy kevés durvára tört fekete borssal.

EZERSZER JOBB, MINT A BOLTI! ÍGY LESZ TÖKÉLETES A HÁZI TORTILLA >>> 

BURRITO, WRAP ÉS QUESADILLA - GYORS ÉS EGYSZERŰ FOGÁSOK TORTILLÁBÓL >>>

ANANÁSZOS PULYKAMELL: AZ EGÉSZ CSALÁD KEDVENCE! >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss