Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Pulykaragu sárgarépával és gombával

default user icon

Hozzávalók

  • 25 dkg csiperkegomba
  • 2 közepes vörös hagyma
  • 75 dkg pulykamell
  • 2 ek olaj
  • bors
  • 1 ek liszt
  • 1/2 l tej
  • 20 dkg habtejszín
  • 2 tk ételízesítő
  • 3 közepes sárgarépa

Elkészítés

    1. A gombát megtisztítjuk, leöblítjük és félbevágjuk. A hagymát meghámozzuk, vékony cikkekre vágjuk.
    2. A húst megmossuk, szárazra töröljük, felkockázzuk. Felhevítjük az olajat, és két adagban, erős lángon pirítjuk rajta a húst kb. 5-5 percig. Sózzuk, borsozzuk, kivesszük, majd a visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a hagymát és a gombát.
    3. Visszahelyezzük az edénybe a húst, megszórjuk a liszttel, és kevergetve lepirítjuk. Felöntjük a tejjel, felforraljuk, majd hozzáadjuk a tejszínt, valamint az ételízesítőt, és lefedve főzzük néhány percig.
    4. A répát megtisztítjuk, megmossuk, feldaraboljuk, a raguhoz adjuk, majd további 10 percig főzzük. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.


  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin