Elkészítés: A megmosott, leszárított pulykamellet éles késsel 2x2 centis kockákra vágjuk, a kumquatot felkarikázzuk. A pulykamellkockákat a gyümölccsel váltakozva bambusznyársakra húzzuk, sóval, durvára tört színes borssal ízesítjük és meglocsoljuk az olívaolajjal. Ezután forró serpenyőben a saját olajával minden oldalukat kb. 15 perc alatt pirosra sütjük.
A megtisztított sárgarépát, sütőtököt, megmosott cukkinit, kaliforniai paprikát éles késsel, hosszú vékony csíkokra metéljük. Az előkészített zöldség-spagettit a forró vajra szórjuk, sóval, borssal, az aprított petrezselyemmel ízesítjük, és közepes tűzön, rázogatva, kb. 6-8 perc alatt roppanósra pirítjuk.
Tálaláskor a zöldség-spagettit tányérra halmozzuk és melléfektetjük a kumquatos nyársakat. Forrón kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre