Elkészítés: A pulykanyakakat fűszerezem, egy serpenyőben libazsírban megsütöm, félreteszem. A zsírba beleteszem az aprított hagymákat, megdinsztelem. Hozzáadom a kockára vágott paprikákat és paradicsomot, a chilipaprikákat, fűszerezem, a pörköltszaft kockákat belemorzsolom. Visszateszem a pulykanyakakat, feleresztem vízzel, puhára főzöm.
Közben megpucolom a krumplit, kockára vágom, sós vízben megfőzöm.
Tálaláskor teszek a tányérra egy nagyobb pulykanyakat, mellé krumplit, megszórom aprított petrezselyemzölddel. Fokhagymás-lilahagymás paradicsomsalátával fogyasztom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre