Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Pulykamelles quinoasaláta

Hozzávalók

  • 40 dkg Gallicoop pulykamell
  • 1/2 bögre quinoa
  • 1 db kápia paprika
  • 1 marék főtt kukorica
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 szál újhagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 db citrom leve citrom
  • 4-5 db aszalt sárgabarack
  • 3 ek olívaolaj
  • bors

Elkészítés

    1. A pulykamellet falatnyi kockára vágjuk. 1 ek olívaolajat felhevítünk egy serpenyőben, rádobjuk a pulykamellet. Sózzuk, borsozzuk, préselt fokhagymával ízesítjük, 5-10 perc alatt aranybarnára sütjük, félretesszük.
    2. A quinoát megfőzzük kétszeres mennyiségű vízben, leszűrjük, egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a feldarabolt kápiát, újhagymát, főtt kukoricát, majd a felcsíkozott aszalt barackot és sült pulykamellet is hozzákeverjük.Sózzuk, borsozzuk a salátát, átkeverjük az olívalolajjal, citromlével. Felaprított petrezselyemmel meghintve tálaljuk.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin