Előkészítés:
A répát és a káposztát megtisztítjuk, megmossuk, lereszeljük, vagy vékony csíkokra vágjuk. Az ananászt lecsepegtetjük, és apróra vágjuk. A salátát megmossuk, megszárítjuk. A diót durvára vágjuk.
Elkészítés:
A kenyeret megkenjük vajjal, és kettévágjuk. Ráfektetjük a salátaleveleket 8 fél kenyérre. A salátára szórjuk a répát, a káposztát és a diót. A szalámit kissé összecsavarjuk, és a zöldségekre tesszük. Megszórjuk ananásszal. Egymásra teszünk két megrakott kenyeret, és befedjük egy üres kenyérrel. Kissé összenyomkodjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre