Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pulykamell laskagombával

MME MME
4.5/5
30 perc
egyszerű
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A pulykamellet megtisztítjuk, csíkokra vágjuk, beszórjuk pulykafűszerrel. A laskagombát leöblítjük, feldaraboljuk. Az újhagymát megpucoljuk, feldaraboljuk. A pulykamellet olajon egy magasabb serpenyőben megpirítjuk, levesszük a tűzről, a húst kimerjük. Ebben a serpenyőben megpirítjuk az újhagymát majd hozzáadjuk a laskagombát, 1 kevés sót, megpároljuk, de nem sokáig, mert akkor elveszik az íze. Ha kész a gomba, hozzáadjuk a húst. A tejfölt összekeverjük a főzőtejszínnel vagy tejjel, és ráöntjük, rottyantunk egyet rajta, és kész. Főtt rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés

A laskagomba a legfinomabb gomba. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss