Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pulykamell csípősen pikáns raguban

MME MME
1 3/5
45 perc
rafinált
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hagymát apróra szeleteljük és kevés olajon üvegesre pirítjuk, majd rádobjuk a felkockázott pulykamelleket. Amikor már kifehéredett a hús, akkor sózzuk, borsozzuk, és rádobjuk a felszeletelt gombát, aztán úgy 10 perc múlva a vékony csíkokra szeletelt zöldségeket. Amikor a zöldségek már megpuhultak - de csak olyan roppanósra -, akkor tegyük bele a kicsumázott alma paprikát, és öntsük nyakon a tejszínnel. Most már csak fel kell forralni, nem kell hosszasan főzni. Sült burgonya vagy rizs illik hozzá.

Megjegyzés

Az almapaprika, a gomba, a zöldségek és a tejszín együtt egy igen izgalmas, és csípősen pikáns ízkombinációt eredményez. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss