Elkészítés: A spárga végeit - ahol roppan - letörjük vagy levágjuk, majd /ha van/ párolóedényben félpuhára pároljuk. Ha nincs párolóedényünk, akkor sós vízben főzzük meg félig, de óvatosan, hogy a spárga feje szét ne főjön.
A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon lepirítjuk, rátesszük a darált pulykahúst, sózzuk, borsozzuk, és 15-20 percig pároljuk-pirítjuk. A rizsből párolt rizs készítünk.
Egy kivajazott tepsibe rakunk egy réteg spárgát, majd ráterítjük a párolt rizst és a lepirított pulykahúst. Erre jön a maradék spárga.
Tejföllel alaposan megkenjük, és előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre