Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pulykahússal rakott zöld spárga

60 perc
mester
megfizethető
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A spárga végeit - ahol roppan - letörjük vagy levágjuk, majd /ha van/ párolóedényben félpuhára pároljuk. Ha nincs párolóedényünk, akkor sós vízben főzzük meg félig, de óvatosan, hogy a spárga feje szét ne főjön.

A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon lepirítjuk, rátesszük a darált pulykahúst, sózzuk, borsozzuk, és 15-20 percig pároljuk-pirítjuk. A rizsből párolt rizs készítünk.

Egy kivajazott tepsibe rakunk egy réteg spárgát, majd ráterítjük a párolt rizst és a lepirított pulykahúst. Erre jön a maradék spárga.

Tejföllel alaposan megkenjük, és előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss