Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Pulykahúsleves

default user icon

Hozzávalók

  • 1 csomag pulykaaprólék (máj, nyak, szárny)
  • 4 db sárgarépa
  • 3 db fehérrépa
  • 0,25 db zellergumó
  • 0,5 db karalábé
  • 1 csokor petrezselyem
  • 10 szem egész bors
  • 2 db szerecsendió-virág
  • 1 db vöröshagyma
  • 0,25 db kelkáposzta
  • friss petrezselyem

Elkészítés

    1.  A zöldségeket megtisztítjuk: a répákat, a zellert és a karalábét meghámozzuk, a vöröshagymát hámozás nélkül kettévágjuk. Egy nagyobb (9 literes) fazékba tesszük a húst, a zöldségeket és a fűszereket. A fazék kétharmadáig felöntjük vízzel és tegyük fel nagy lángon forrni.
    2. Amikor felforrt, leszedjük a tetején képződött habot, majd alacsony lángon minimum 2 órán keresztül főzzük. Az utolsó félórában hozzáadjuk a belsőségeket.
    3. Amikor a leves kész, leszűrjük le. A levest a zöldségekkel tálaljuk és megszórjuk petrezselyemmel.

    MÉG TÖBB ISTENI LEVES RECEPT >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek