Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Pulykacomb velesült paprikával

default user icon
Pulykacomb velesült paprikával

Hozzávalók

  • 2 pulyka alsócomb
  • 1/4 l erőleves (kockából)
  • 2 piros színű kaliforniai paprika
  • 2 kalifornai paprika
  • 1 fej vörös hagyma
  • 2 gerezd fok hagyma
  • 1,5 dl tejföl
  • édesnemes pirospaprika
  • szárított vagy friss majoránna
  • bors

Elkészítés

    A megmosott, megtörölgetett pulykacombokat sóval, borssal, paprikával bedörzsöljük, és hideg vízzel kiöblített tepsibe fektetjük.

    Előmelegített sütőben 200 °C-on kb. 50 percig sütjük. Közben a levessel időnként meglocsoljuk. A kicsumázott, megmosott paprikákat feldaraboljuk.

    A megtisztított vöröshagymát vastagabb karikákra, a fokhagymagerezdeket apró kockákra vágjuk. A paprikát és a kétféle hagymát a hús mellé szórjuk, majd sóval, borssal, majoránnával ízesítjük. Ugyanazon a hőfokon további kb. 30 percig sütjük.

    A sült pulykacombokat a tepsibôl kivesszük, és egy nagyobb tálra helyezzük. 3-4 evőkanál pecsenyelevet a tejföllel csomómentesre keverünk, végül a sült zöldségekkel óvatosan elvegyítjük. Sóval, borssal ízesítjük, és a sült pulykacombokkal tálaljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin