Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Pulykabrassói zöldborsóval

Hozzávalók

  • olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db paradicsom
  • 50 dkg pulykacomb
  • frissen őrölt bors
  • fűszerpaprika
  • 10 dkg zöldborsó
  • 1 tk sűrített paradicsom
  • 80 dkg burgonya

Elkészítés

    1. Az aprított vöröshagymát és fokhagymát egy kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk az apró kockára vágott paradicsom ot és kevés vízzel felöntve megpároljuk. Egy szaftos alapot kell kapnunk.
    2. Hozzáöntjük a falatnyi kockára vágott húst és az egészet összepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük pirospaprikával és hozzáadjuk a zöldborsót is. Felöntjük egy kevés vízzel és fedő alatt összepároljuk az egészet. A végén maradjon szaftos! Adjunk hozzá még sót és borsot ha szükséges.
    3. A meghámozott burgonyát tetszőleges kockákra vágjuk, és forró olajban kisütjük.Összekeverjük a húsos raguval és már tálalhatjuk is.

      NÉZD MEG AZ ELKÉSZÍTÉST VIDEÓN! >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin