Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pulyka aprópecsenye kapros sajtszószban

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pulykahúst apróra kockázom. A hagymát, majd a fokhagymát kevés olívaolajon, együtt megpirítom. A húst hozzáadva fehéredésig pörkölöm. Nem baj, ha kicsit odakapja, de ne égessük meg!
  2. Felöntöm kevéske borral. A bor feloldja az esetleges pörkölődést. Megsózom és borsozom, fedő alatt a hús puhulásáig párolom.
  3. A reszelt sajtból, a tejszínből és a tejfölből mártást készítek, majd az apró húshoz hozzáadom. A kaprot is hozzáteszem, és addig forralom, míg a mártás besűrűsödik.
  4. Bármivel tálalható, ami magán hordozza a bőséges mártást. Rizzsel, tésztával, vagy galuskával ajánlom.

Megjegyzés

A mindennapok pikáns, finom étele a pulyka aprópecsenye. - hajduistvan

Ezek is érdekelhetnek

Friss