Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Pudingos sárgabarack-krémleves

default user icon
1 4.5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók :
  • 50 dkg magozott sárgabarack
  • 10 dkg cukor (vagy ennek megfelelő mennyiségű édesítőszer)
  • 1 csipetnyi fahéj
  • 2,5 dl főzőtejszín
  • 1/2 csomag vaníliás pudingpor

Elkészítés

    Elkészítés: A sárgabarackot összedaraboljuk és feltesszük főni. Annyi vizet öntünk rá, hogy jól ellepje. Hozzáadjuk a cukrot és a fahéjat, addig főzzük, míg a barack jó puha nem lesz. Ezután botmixerrel összeturmixoljuk.

    A tejszínt csomómentesre keverjük a pudingporral, és hozzáadjuk a pürésített sárgabarackhoz, majd felfőzzük.

    Hűtve tálaljuk. Ízlés szerint díszíthetjük barackszeletekkel, tejszínhabbal, mentalevéllel. Jó étvágyat hozzá!

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

batancsi
Mi még vanília fagylalttal egészítettük ki ezt a kellemes levest, szuper lett.

Hasonló Receptek

Magazin