Elkészítés: Először felverem a cukrot a tojásfehérjékkel, majd amikor már elég kemény (jele:az edényt megdönve, felfordítva a hab meg sem moccan), hozzáadom folyamatos verés mellett a tojássárgákat, majd ha ezt eldolgoztam, akkor a lisztet és a sütőport is belekeverem. Pici vajjal kikenem a formát mindenhol, majd beszórom liszttel, és ebbe öntöm a tésztát. közepes fokozaton 20 percet sütöm. Ezután elkészítem a pudingot, majd a megsült forma közepére öntöm és elegyengetem. Erre rakom a gyümölcsöket, ami lehet befőtt vagy nyers is, és mindezek után rárakom a zseletint (a még félig folyós zselét mindig a közepére folyatom, így mire elér a süti szélére, már meg is dermed, és nem folyik le). Kihűlés után fogyasztható.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre