Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pudingos piskóta

MME MME
7 4/5
45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tojásfehérjét a cukorral keményre felverem, egyenként hozzákeverem a sárgáját, majd beleszitálom a sütőporos lisztet. Könnyedén összekeverem, és sütőpapírral kibélelt tepsiben közepes lángon tűpróbáig sütöm. A kisült, kihűlt piskótát megszórom a kimagozott gyümölccsel. A pudingot az előírásnak megfelelően megfőzöm, kihűlésig kevergetem, majd könnyedén belekeverem a kemény habbá vert tejszínt. A meggyes piskótára terítem. Fogyasztás előtt hűtőbe teszem.

Megjegyzés

Kellemes, könnyű, mutatós. A puding színe harmonizáljon a gyümölcs színével. A meggy egy kis rumos ízesítést is - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss