Elkészítés: Szilikonos sütőpapírral kibélelek egy kb. 30X35-ös tepsit.
A sütőt előmelegítem 200 fokra.
A tésztához a lisztet egy tálba szitálom, elkeverem benne a szárított élesztőt. Hozzáadom a cukrot, a tejet, a vajat és egy csipet sót. Az egészet jól összegyúrom, letakarva meleg helyen kelesztem, amíg a tészta láthatóan megnagyobbodik (kb. 30 perc).
Amíg kel a tészta, a tetejéhez a következő masszát készítem el:
a vajat a cukorral és a tejjel gyakori kevergetés mellett felolvasztom, belekeverem mandulát és felfőzöm. A tűzről levéve hozzákeverem a mézet.
Gyúródeszkán még egyszer átgyúrom a megkelt tésztát, kinyújtom, és a tepsibe helyezem. Villával megszurkálom.
Amikor a mandulás krém kissé kihűlt, a tészta tetején egyenletesen elosztom, még egyszer kelesztem kb. 30 percig. Ezután sütőbe helyezem, és kb. 15 perc alatt készre sütöm.
Ez idő alatt elkészítem a tölteléket: a 2 tasak pudingot a cukorral és pár kanál tejjel csomómentesre elkeverem, a többi tejet felforralom. Amikor forr a tej, beleöntöm a pudingot, és állandó keverés mellett keményre főzöm.
A tésztát megfelezem, a két fél lapot vízszintesen kettészelem. Megtöltöm a vaníliakrémmel, egy kicsit állni hagyom, majd kockákra vágom.