Elkészítés: Az egész tojásokat krémessé keverem a cukorral. A lisztet alaposan összekeverem a sütőporral, és óvatosan beleforgatom az előbb kikevert masszába. Kikent (vagy sütőpapírral bélelt) formába beleöntöm a tésztát, és 175 fokon 15-20 percig sütöm. Mikor kész, óriás tányérral összefogom, s egyszerűen átborítom, hagyom kihűlni.
A pudingport 8 evőkanál tejjel és a cukorral kikeverem, a maradék tejet felfőzöm, s így készítem el a pudingot.
A pudingot a kihűlt tészta alapra öntöm. A gyümölcsöket felpakolom rá. A zselét a csomagoláson található instrukciók szerint elkészítem, és bevonom vele. Hűtőbe teszem minimum 30 percre.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre