A tésztához összekeverjük a darált kekszet a kakaóval, a puha vajjal, néhány csepp rumaromával és annyi tejjel, amennyit felvesz. A tésztát ezután egy 20x30 cm-es tepsibe nyomkodjuk.
A pudingot elkészítjük a csomagoláson található utasítás szerint, majd amikor kihűlt, belekeverjük a vajat, és rákenjük a tésztára.
A tejszínt a folyékony édesítővel kemény habbá verjük, majd rásimítjuk a pudingra, és villával csíkokat húzunk rá. Fogyasztás előtt néhány órára a hűtőbe tesszük.
Egy apróbb alapterületű szoba vagy otthon berendezése mindig nagyobb kihívás. Néhány alapvető szabály betartásával azonban sokat javíthatunk az összképen, sőt, még tágasabbnak is tűnhet a lakás.
Érdekességek és történetek a 20. század lakberendezésének világából: Madarász Magdolna, a Forma Boutique tulajdonosa mesél a múlt század különlegességeiről egy-egy példával illusztrálva – ezúttal a néhai magyar filmproducer gyűjteményének egyik ikonikus darabjáról.