Elkészítés: 1 liter tejben megfőzzük a 4 csomag pudingot, hozzáadjuk a cukrot, kihűtjük. A margarint kicsit habosra keverjük, majd a kihűlt pudighoz adjuk, és az egészet lágy krémmé keverjuk.
Ha kész, 2 részre osztjuk, az egyikbe a vaníliás cukrot, a másikba a kakaót keverjük.
A maradék tejet meglangyosítjuk, és ebbe mártogatjuk a kekszeket, majd ebben a sorrendben rétegezzük: keksz -> csokis krém -> vaníliás krém -> keksz -> vaníliás krém -> csokis krém.
A díszítés lehet tejszínhab, olvasztott csoki, vagy csak egyszerűen a maragék kekszdarabokat összetörjük és rászórjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre