Elkészítés: 1, A tésztához keverjük össze a megolvasztott vajat a cukorral, a tojással és a tejjel. Dolgozzuk bele a lisztet, a sütőport és a kakaóport, majd töltsük kivajazott-kilisztezett, magasfalú tepsibe. Osszuk el rajta a feldarabolt sárgabarackot, és süssük 180 fokos sütőben kb. 30 percig.
2, A krémhez keverjük csomómentesre a pudindport egy kevés tejben. A többi tejet melegítsük fel a cukorral, adjuk hozzá a pudingos keveréket, és főzzünk sűrű krémet belőle. Ha kihűlt, keverjük bele a puha vajat, és kenjük a kihűlt tésztára. Tegyük a hűtőbe a süteményt, és ha megdermedt, díszítsük a megolvasztott csokoládéval.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre