Keress receptre vagy hozzávalóra

Provence-i pulykamell

Hozzávalók

  • A ratatouille-hoz:
  • 1 fej hagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • olívaolaj
  • 1 db padlizsán
  • 1 db cukkini
  • 40 dkg daraboltparadicsom-konzerv
  • bors
  • oregánó
  • A pulykamellhez:
  • 4 szelet Gallicoop pulykamell
  • bors
  • friss kakukkfű
  • olívaolaj

Elkészítés

    1. A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk és felszeleteljük, majd egy nagy lábasban puhára dinszteljük az olívaolajon.
    2. Közben a padlizsánt és a cukkinit meghámozzuk, és kis kockákra vágjuk. A hagymához adjuk, és kevergetve roppanósra pároljuk. Hozzáadjuk a paradicsomkonzervet, megsózzuk, megborsozzuk, oregánóval fűszerezzük, és további 20 percig alacsony lángon főzzük.
    3. A pulykamellet megsózzuk, megborsozzuk, bedörzsöljük friss kakukkfűvel, majd olívaolajon kisütjük. A ratatouille-jal tálaljuk.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin