Elkészítés: A négy megtisztított és jól megmosott pisztrángot sóval, borssal jól fűszerezzük. Az olívaolajjal elkevert fűszerekből készített majonézt ecsettel rákenjük a halra, és grillsütőben vagy a sütő rostélyán megsütjük. Grillsütőben két perc elég ahhoz, hogy a pisztráng aranysárgára piruljon. A salátaleveleket a metélőhagymával és a fűszerkeverékkel megrakva kis halmot képezünk. Az olívaolajban elkeverjük az apróra vágott bazsalikomot, meglocsoljuk vele a halat, s végezetül néhány gerezd apróra vágott fokhagymát hintünk rá, ez egyben díszítésül is szolgál.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre