Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Provance-i pácolt juhsajt

default user icon
Provance-i pácolt juhsajt

Hozzávalók

  • 500 g juhsajt
  • 500 g mogyoró hagyma
  • 100 g kimagozott fekete olívabogyó
  • 60 ml olívaolaj
  • 30 ml borecet
  • 2 evőkanál Provence-fűszerkeverék
  • 3 gerezd fok hagyma
  • őrölt fekete bors

Elkészítés

    A sajtot szeleteljük fel kis téglalapokra. A mogyoróhagymát karikázzuk fel. A fokhagymát tisztítsuk meg és vékonyan szeleteljük fel. A hagymákat keverjük össze az olívabogyóval és a fűszerkeverékhez. Adjuk hozzá az olívaolajat, az ecetet, a borsot és a sajtot. Tegyük az egészet egy befőttesüvegbe, majd fedjük le. Rakjuk hűvös helyre vagy hűtőszekrénybe. Akár két hónapig is eláll.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin