Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bojcsuk Anna

1997-ben megvettem a Magyar Konyha februári számát, amelynek a címlapján banános kuglóf ínycsiklandozó fotója díszelgett. Az újság végigböngészése után-amelyben nemcsak receptek, hanem gasztronómia történet, sőt karcolatok, novellák is voltak- rabja lettem a gasztronómiának. A főiskolán protokoll szakosként két évig volt szerencsém gasztronómiát tanulnom, megfordultam konyhákon, olyan éttermekben, ahová egyébként nem mindenki juthat el. A sorsom más munkaterületre vezényelt, de az evés-ivás-sütés-főzés szeretete a mai napig töretlen.


2015 óta tag

0 feltöltött recept


Kedvencek

Étel: Minden, ami padlizsános

Séf: Jamie Oliver

Fűszer: bazsalikom

Alapanyag: sok-sok zöldség és gyümölcs

Legnagyobb

Siker: Egy alig röpke 40 perc alatt összedobott cordon bleu

Kudarc: Parajos penne

Feltöltött receptjeim

Még nincs feltöltött és elfogatott receptem