Fotó, főzés, természet
2015 óta tag
0 feltöltött recept
Étel: Nem tudok kiemelni egyet sem. Nagyjából kategóriára tudom szűkíteni. Első helyen áll a magyaros konyha, de ez nem feltétlenül jelenti a köszvénygyáros ételeket, a fűszeres húsos, belsőséges dolgokat. Nagyon szeretem a zöldséges dolgokat, mostanában főleg az elfeledett alapanyagokat, melyeket elődeink gyakran használtak, és igen táplálóak is. Talán a sok munka mellett ez jelentett számukra szívósságot.
Séf: Anyu
Fűszer: füszerpaprika, csakis a házi. Azt is csak otthonról Felső-Bácska vidékéről. Mikó féle, birkatrágyán nevelkedett brutális 10csillagos csoda.
Alapanyag: fokhagyma, vöröshagyma, csicsóka, brokkoli, karfiol, kelbimbó, feketegyökér, pasztinák, sütőtök, a magyar rizsünk!
Siker: Hibrid rakott karfiol-zöldbab. Nem bravúros dolgokat készítek, nem szeretek sokat pepecselni. A harmóniában született meg a siker, ami a minőségi alapanyagok nélkül eleve lehetetlen.
Kudarc: Elaludtam egy pörköltnél... egy lábas bánta..