Vadászház vezető vagyok Karádon, ha vendégeim vannak ebédet, vacsorát főzők nekik. Nagyon szeretek változatosan főzni, sütni. Szívesen kipróbálok minden új receptet, szeretem a saját ízlésem szerint átalakítani a standard ételeket, sütiket.
Szívesen olvasgatom is a recepteket.
2015 óta tag
0 feltöltött recept
www.vadaszhaz.eu
Étel: Fácánleves, babgulyás, narancsos szarvassült, olasz tészták, aszsaltszilvával töltött csirkemell, Dubarry szelet, tejfölös-gombás szelet, töltött csirkecomb
Séf: Jamy Oliver
Fűszer: tárkony, szegfűszeg, fahéj
Alapanyag: szarvas hús, csirkemell, karfiol, sárgarépa, áfonyalekvár,
Siker: Francia tv-s főzőműsor stábjának főztem fácánlevest, debreceni szarvassültet, hagymás törtkrumplival és párolt káposztával, desszertnek túrós rétest, el voltak hülve, hogy Magyarországon ilyen ízek vannak!
Kudarc: Budapest aprópecsenyét főztem este, hogy másnap elviszik kirándulásra és reggelre megromlott az egész.