Mivel mindig imadtam fozni, es persze enni is, mar evekkel ezelott arrol almodoztam, hogy szakacskonyvet irok. Dehat az elet sokszor kozbe szolt. Majd 2010-ben vegre megirtam az elsot, majd a masodikat es a harmadikat. Jelenleg 11 szakacskonyvem es 10 elektromos szakacskonyvem van. Egy szakacskonyvnek bar Angol cime maradt (Helen's Hungarian Heritage Collection) de Magyar nyelvű a tartalma. Megjelent nyomtatott es elektromos formaban.
Amikor ratok talaltam itt (remelem nem haragszotok a tegezesert) nagy orom toltott el, mivel szeretem megosztani receptjeim, es baratokkal csevegni fozesrol es az eletrol. Ingyen video receptjeim is vannak a websitomon es a Youtube-on bar tobbsege sajnos Anglolul. Azonban 2 Magyar nyelvű videom is van. Konyveimen es videoimon keresztul probalom a kulfoldi emberiseggel megismertetni a Magyar konyhat.
2015 óta tag
1 feltöltött recept
http://besthungarianrecipes.sharepoint.com
Étel: Toltott Paprika
Séf: Rachel Ray & Gordon Ramsay, akivel tavalyi evem legnagyobb oromere talalkoztam szemelyesen, fenykepek a website-omon talalhatoak.
Fűszer: Kakukkfu
Alapanyag: Minden csodalatosan friss, szep hus, kulonosen vad husok.
Siker: Javorszarvas Porkoltem (addig meg nem ettem javorszarvast, az volt az elso alkalom. Csupan jo kis szarvast Magyarorszagon)
Kudarc: Hat az egyik magyar ismeros lany, aki megkert hogy tanitsam meg fozni. Vele kudarcot vallottam mivel barmit tanitottam vele, haza vitte az etelt, es a ferje panaszkodott egy nap mulva, hogy mindenre 1/2 uveg ketchup-ot nyom.