2015 óta tag
6 feltöltött recept
Étel: Milánói makaróni, Carbonnade
Séf: Stahl Judit!!! Rengeteg receptet megfőztem már tőle és eddig mind bejött. Imádom, ahogy az ízekkel játszik, igazi laza egyedi stílusa pedig engem még csak ösztönzött az újabb receptek megismerésére.
Fűszer: Ami éppen szembe jön.
Alapanyag: Baromfihús minden fajtája, alkotóeleme.
Siker: A torták. Imádok tortákat sütni amelyeket alkalmakkor Rózsa Kriszti cukorvirágaival díszítek(www.cukorvirag.hu). Szeretek kísérletezni a díszítésekkel a hétvégi sütikészítéskor is, kedvencem a tejszínhabos gyümölcsös dekorálás, teljesen kikapcsol és egy-egy klassz végeredmény igazán jó kedvvel tud eltölteni.
Kudarc: Az első paprikás krumpli úgy 16 éves koromban. Na az egy igazi csomós paprikás vízben úszó szaft nélküli ízetlen főtt krumpli lett. Valami borzalom. Ha valami irtó bonyolultnak tűnő újítást viszek a családi ebédekbe a mai napig ezzel ugratnak, hogy az azért jobb volt.