Elkészítés: 8 tojásból piskótát sütünk, majd félbevágjuk, és a széleit 2 cm szélességben körben levágjuk.
A darált háztartási kekszet, a tészta levágott széleit, a rumaromát, kevés málnaszörpöt és 1 evőkanál kakaóport összedolgozunk, hogy szép barna legyen, de se kemény, se lágy ne legyen. Rudakat formálunk belőle. Félretesszük.
A krémhez 3 dl tejjel megfőzzük a 2 csomag vaníliás pudingot. A margarint 30 dkg porcukorral és a vérnarancsaromával kikeverjük, majd a kihűlt pudinggal összekeverjük.
A sütit összeállítjuk: az egyik piskótalapra rákenjük a krémet, és a rudakat ráhelyezzük szép sorjába. Rátesszük a másik piskótát és porcukorral meghintjük.
Hosszúkás szeletekre vágva tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre