Elkészítés: A halat pár perc alatt készre pároljuk halfűszeres vízben. Ha kihűlt, kiszedjük belőle a szálkákat, és villával szétnyomkodjuk.
A felaprított hagymát üvegesre dinszteljük kis olajon, majd rátesszük a halat, és pár perc alatt összeforgatjuk.
Hagyományos krumplipürét készítünk, ez lesz majd az étel teteje.
Tepsiben vagy jénaiban alulra helyezzük a hagymás halas masszát, rádobáljuk az olívabogyót, meglocsoljuk a tejszínnel, végül a krumplipürével teljesen beborítjuk.
Sütőben úgy fél óra alatt megsül a krumplipüré teteje aranybarnára, ekkor már készen van.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre