Keress receptre vagy hozzávalóra

Portugál pácolt fűszeres pulyka

Hozzávalók

  • 4 szelet pulykacombfilé (Gallicoop)
  • 0,6 dl vörösborecet
  • 0,6 dl olívaolaj
  • 1/2 kk pirospaprika (erős)
  • 1 db chilipaprika (finomra aprítva)
  • marinált pirospaprika (kockákra vágva)
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 kk oregano
  • bors

Elkészítés

    1. Egy tálban összekeverjük a borsot, a chilit, a paprikát, a zúzott fokhagymát, az ecetet és az olajat.
    2. A pulykacomb filét megmossuk, papírtörlővel felszárítjuk róla a vizet.
    3. A hússzeleteket belefektetjük a pácba és legalább 1 órán keresztül állni hagyjuk.
    4. A sütés előtt a hússzeletekről papírtörlővel felitatjuk a pácot, majd serpenyőben kisütjük.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin