Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Pörkölt krumplipürében

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 25 dkg dagadó
  • 60-70 dkg burgonya
  • 1-2 dl tej
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 1 paprika
  • 1 kisebb paradicsom
  • 1 fej hagyma
  • bors
  • piros paprika
  • olaj

Elkészítés

    Elkészítés: A dagadóból dinsztelt hagymaalapon pirospaprikával, a paprikával és a paradicsommal gazdagítva sűrű pörköltet készítünk (kevés lével).

    A burgonyát megfőzzük, és a tejjel összetörve, ízlés szerint fűszerezve közepesen sűrű burgonyapürét készítünk.

    Tűzálló edénybe a burgonyapüréből kis fészkeket készítünk, mindegyikbe -1-1 adag pörköltet teszünk. Megszórjuk reszelt sajttal.

    Közepesen meleg sütőbe toljuk, és a sajtot rásütjük.

Megjegyzés


Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin