Kifőzzük a tésztát forrásban lévo sós vízben a csomagoláson olvasha útmutató szerint. Ezután leszűrjük, majd lecsepegtetjük.
A húst megmossuk, felkockázzuk. A vöröshagymát és a gyömbért meghámozzuk, a csilit megmossuk, kimagozzuk, majd finomra vágjuk mindet.
Felforrósítjuk az olajat, a húskockákat pedig néhány percig pirítjuk rajta. Hozzáadjuk a gyömbért, a vöröshagymát és a csilit, aztán az egészet pirítsuk-pároljuk puhára. Sózzuk és borsozzuk, curryvel ízesítjük.
Felöntjük a fűszeres húst a főzőtejszínnel. Felforraljuk, hozzáadjuk a megtisztított, felkarikázott pórét, és pár percig főzzük. Végül a mártásba forgatjuk a kifőtt tésztát is, majd petrezselyemmel díszítve tálaljuk.