Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Póréhagymás tejszínes-mustáros csirkemell

60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A karikára felvágott póréhagymát egy kevés olajon megdinszteljük.
  2. A csirkemellet felszeleteljük, besózzuk és a megdinsztelt póréhagymához adjuk. Kevergetve addig főzzük, míg elfő a leve, utána a hús mindkét oldalát kicsit megpirítjuk.
  3. A tejszínbe belekeverjük a mustárt, a sót és az őrölt borsot, majd ráöntjük a csirkemellre. Végül megszórjuk az apróra felvágott petrezselyemzölddel. Pár perc alatt összefőzzük, és tálaljuk.

A legjobb mustáros receptek >>>  

Még több recept csirkemellből >>> 

Póréhagymás finomságok >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss