Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Póréhagymás rakott burgonya

60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A meghámozott és vékony szeletekre vágott burgonyát sós vízben előfőzzük néhány percig, majd leszűrjük és lecsepegtetjük.
  2. A megtisztított póréhagymát felkarikázzuk, a sárgarépát vékony hasábokra vágjuk. A kétféle zöldséget sós vízben rövid ideig előfőzzük, majd leszűrjük és lecsepegtetjük.
  3. A vajjal kikenünk egy tűzálló tálat. Rétegesen belerakjuk az előkészített zöldségeket, majd elosztjuk rajtuk a tejszínnel összekevert reszelt sajtot.
  4. A rakott burgonyát a 200 fokra előmelegített sütőben sütjük 15-20 percig, amíg a sajt ráolvad. Megjegyzés

Mindenféle rakott krumpli >>>  

Megjegyzés

Recept és fotó: Wirths PR / Trendxpress - MME
Önálló vegetáriánus fogásként tálalhatod vagy húsimádóknak köretként kínálhatod.

Ezek is érdekelhetnek

Friss